BRAND SPOTLIGHT: HairLust – mod hårtab hos mænd og kvinder

HairLust tror på at et langt og sundt hår kommer indefra. Med ideen om at det vi kommer i kroppen, er mindst lige så vigtigt, som det vi kommer på den, har HairLust været de bedst sælgende hår vitaminer online i Danmark siden 2016.

HairLust gør op med den traditionelle tabubelagte indstilling til hårtab hos mænd og kvinder, ved at vende idéen om kosttilskud på ‘hovedet’. HairLust er et dansk brand, dedikeret til at levere varige resultater med overkommelige og sunde produkter til at forbedre og bevare mænd og kvinders naturlige skønhed. Med fokus på de danske kvinder og mænds behov og det typiske skandinaviske hår, har HairLust stor kærlighed blandt slutbrugere og forhandlere. Ikke alene af den grund er HairLust også blevet anerkendt og rost af skønhedsredaktører og ernæringseksperter for deres kompromisløse tilgang til at komme hårtab i forkøbet hos både mænd og kvinder.

På baggrund af kliniske undersøgelser i samarbejde med ernæringseksperter og farmaceuter fra England og Danmark, har HairLust udviklet to produktserier, som består af henholdsvis kosttilskud og hårplejeprodukter, der sikrer optimal indre og ydre pleje af håret til kvinder og mænd, som ønsker at undgå hårtab og foretrækker et længere, stærkere og sundere hår. Alle deres produkter er danske og er samtidig fri for parabener og sulfater samt kunstige fyld- og farvestoffer.

Siden start har det store fokus været på det kvindelige segment, men det sidste år har HairLust lanceret flere produkter direkte udviklet til hårtab hos mænd. Ikke nok med det, har HairLust også etableret sig som en vidensdatabase inden for hårtab hos kvinder og mænd, hvor professionelle skønhedsskribenter med kendskab i branchen månedligt giver råd og vejledning blandt andet omhandlende hårtab hos mænd og tyndt hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *